Bærekraftsamtalen 24.08.23

Torsdag 24. august arrangerer vi Bærekraftsamtalen for tredje år på rad og du er hjertelig velkommen!

Det er ikke mangel på samtaler om bærekraft, men det er ikke alltid at slike arrangement virkelig utfordrer oss eller endrer noe i oss. Målsettingen for Bærekraftsamtalen er å gjøre nettopp dette - å skape virkelig endring. Arrangementet tar deltakerne med i samtalen og utforsker hva hver og en av oss tenker og hvordan vi handler.

I år tar vi utgangspunkt i det kommende lokalvalget og ser på lokal endringsvilje og endringsevne i det grønne skiftet. Vi skal snakke sammen med lokale politikere og andre engasjerte bergensere om hva vi baserer valgene våre på, hva som begrenser dem og hva vi er villig til å prioritere bort for å nå målet om en klimatrygg fremtid.

Håvard Haarstad, Senter for klima og energiomstilling ved UiB, holder innledningen. Agnes Vevle Tvinnereim, Vill og Bærekraftige liv, leder samtalen. Avslutningsvis holder de politiske kandidatene innlegg basert på det de har hørt i møte med de andre deltakerne.

Vi serverer middag tidlig i programmet og det blir god tid mingling mot slutten av kvelden!

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Universitetet i Bergen, Bergen kommune og Lystgården.

Billetter finner du her!

Til samtalen stiller:

Mia Milde (Høyre), Lillian Blom (Sosialistisk Venstreparti), Thor Haakon Bakke (Miljøpartiet De Grønne), Mailiss Solheim-Åkerblom (Rødt), Ingrid Nergaard Fjeldstad (Venstre), Kjartan Moi Andreassen (Senterpartiet), Johanna K.S. Fond (Arbeiderpartiet) og Per Erik Gåskjenn (Kristelig Folkeparti).


Bilder fra Bærekraftsamtalen i 2022

Forrige
Forrige

Bærekraftige liv Morvik

Neste
Neste

Spørreundersøkelse om profesjonell reparasjon