Landåsfest 2019

Gatefest på Landås for 10. gang!

25. august, 14.00

Gatefest på Landås for 10. gang!

Folket på Landås er fantastiske! For 10. året på rad blir det gatefest i svingen ovenfor Landås kirke, takket være et stort, felles dugnadsløft. Miljøsmart torg, matsalg, musikk, inspirasjon, leker og aktiviteter. Gøy for alle, rett og slett! 

Den siste søndagen i august arrangeres den store familiefesten LandåsFest. Alle er hjertelig velkommen (også om du bor et helt annet sted). Festen arrangeres av Bærekraftige liv på Landås, og er mulig takket være et stort team av frivillige. Her blir det torg med fokus på smarte klimavalg for voksne, bruktsalg, aktiviteter og gøy for barna – blant annet barnas byttefest (så ta med leker å bytte bort), musikk og innslag fra scenen, god lokalmat og mye bra folk. 

Gjennom året arrangerer Bærekraftige liv et mylder av aktiviteter og arrangement. De aller fleste helt gratis eller veldig billig. LandåsFest er vårt store årlige løft, og sikrer et kjærkomment tilskudd for å holde tempoet oppe til neste sommer. I fjor gikk overskuddet fra festen til å drifte Matskogen.

Billettpriser 2018: Voksen 100kr, Barn 50kr (Max 300kr pr familie) Billetter kjøpes i inngangen og du kan betale med kort, Vipps og kontanter. Billetten gir deg mulighet til å delta på mange gratis aktiviteter. Som en god bonus vil du bidra til et mangfold av arrangementer i Bærekraftige liv det kommende året.

Mye deilig og kortreist mat for salg! Ta med kopp, fat og bestikk.

Også i år kan du bli mer kjent med Lystgården. Både hagen og huset er en del av Landåsfest, og her kan du legge deg i gresset og nyte en kopp kaffe og et kakestykke, mens barna tester slengdissen. 

Uten rause sponsorer kunne vi ikke realisert Landåsfest. Det å bygge trygge og gode samfunn forutsetter gode lokalsamfunn der vi kan kjenne oss hjemme, styrke relasjoner og utvikle en felles fremtid. Det frivillige nettverket har masse energi og løftekraft, men mangler ofte penger til realisering av idéene. Når lokale aktører bidrar med det vi mangler, blir vi bedre sammen. Vi gjør hverandre gode. For det sier vi hjertelig tusen takk!  

https://ti.to/baerekraftigeliv/landasfest-25-08-19
Bilde uten tekstbeskrivelse

Påmelding

Oppdatert 16. juli, 2019