Landåsfest 2017

Kom! Kom!

27. august, 14.00 -18.00

Kanonhaugen 39, 5097 Bergen

Kom! Kom!

Folkefest i svingen ved Landås kirke. Stort miljøsmart torg, matsalg, band, inspirasjon, leker og aktiviteter. Gøy rett og slett! 

Den siste søndagen i august arrangeres den store familiefesten LandåsFest for 8. gang. Alle er hjertelig velkommen (også om du bor et helt annet sted). Festen arrangeres av Bærekraftige liv på Landås, og er mulig takket være et stort team av frivillige. Her blir det torg med fokus på smarte klimavalg for voksne, aktiviteter og gøy for barna, musikk og innslag fra scenen, god lokalmat og mye bra folk. 

Gjennom året arrangerer Bærekraftige liv et mylder av aktiviteter og arrangement. De aller fleste helt gratis eller veldig billig. LandåsFest er vårt store årlige løft, og sikrer et kjærkomment tilskudd for å holde tempoet  oppe til neste sommer.

Billettpriser 2017: Voksen 100kr, Barn 50kr (Max 300kr pr familie) Billetter kjøpes i inngangen og du kan betale med kort, Vipps og kontanter. Billetten gir deg mulighet til å delta på mange gratis aktiviteter. Som en god bonus vil du bidra til et mangfold av aktiviteter i  Bærekraftige liv det kommende året.

Mye deilig og kortreist mat for salg! Ta med kopp, fat og bestikk.

Fra programmet: 

Konfransier: Øyvor Bakke


Velkommen til å besøke parsellhagen på nordsiden og hagen på sørsiden. Begge drevet på dugnad. Hagelaget for den delen som ikke er parseller startet opp i april. Flott gjeng. Velkommen med!Velkommen til å besøke parsellhagen på nordsiden og hagen på sørsiden. Begge drevet på dugnad. Hagelaget for den delen som ikke er parseller startet opp i april. Flott gjeng. Velkommen med!


I år har vi gleden av å endelig invitere LandåsFest deltakere til å bli mer kjent med Lystgården. Det vil bli omvisning inne i huset - se egne tider på utsiden av hovedinngangen. Eller Facebook siden til Lystgården. 

I hagen vil det være forteller telt for barn, mat og annet som foregår. Velkommen inn i hagen!

Siden vi fortsatt venter på bruksendring av huset, kan vi ikke invitere inn til arrangementer inne i huset. Men det kommer!

Lik Lystgårdens facebook side

LandåsFest sender en hjertelig takk til lokale sponsorer som gjør arrangementet bærekraftig, også i regn (med publikumssvikt). 


Oppdatert 02. juli, 2017