Lån vår Bogbi

Bærekraftige Liv Landås har fått egen lastesykkel!

En transportsykkel eller lastesykkel er en sykkel som er laget for å transportere mer last enn en vanlig sykkel. Det finnes mange ulike transportsykler som dekker ulike behov, alt fra korte lastesykler til store kassesykler med to eller tre hjul. Og flere oppdager stadig at dette er et veldig bra transportmiddel i hverdagen, siden den kan løse så mange oppgaver.

Sommeren 2019 fikk vi låne fire ulike transportsykler av Bymiljøetaten, for utlån til alle som ville prøve egen lastesykkel. Dette var veldig populært, og veldig mange fikk prøve hvordan en lastesykkel kunne hjelpe hverdagslogistikken. Flere av de som prøvde har også kjøpt egne lastesykler i ettertid.

Vi har derfor hatt et ønske om å få vår egen lastesykkel slik at flest mulig skal prøve dette selv, og nå er den her! Sykkelen er en Bogbi, som er en ny lastesykkel fra Colombia.

Enten du vil bruke den til pendling, henting og levering på skole eller barnehage, handling av matvarer eller hva det måtte være. Så enten du aldri har hørt om transportsykler før, men synest det ser spennende ut, eller om du har tenkt å kjøpe en, men ikke vet helt hvor du skal parkere den, så er dette noe for deg!

Bilde uten tekstbeskrivelse

For å reservere sykkelen sender du en epost til transportgruppa.

Siden vil bli oppdatert etter hvert med mer informasjon om sykkelen, men du kan allerede nå sende en epost om du er interessert i å prøve. Tilgjengelighet vil fortløpende bli oppdatert i kalenderen. Så ønsker du sykkelen i en spesifikk periode så kan du sjekke kalenderen for å se om den er ledig på det tidspunktet. Vær imidlertid oppmerksom på at kalenderen blir manuelt oppdatert, slik at det kan forekomme at det er forespørsler som ikke er registrert i kalenderen.
Andre forespørsler vil i utgangspunktet bli satt opp fortløpende etter hvert som de kommer inn, men dette kan bli justert for å få best utnyttelse av låneperiodene. Maksimal lengde på en låneperiode er 21 dager.

Se tilgjengelighet i kalenderSend en epost