Prøv transportmenyen

Transportgruppa på Landås søker husstander som vil prøve transportmenyen vår

Bærekraftige Liv Landås har nettopp lansert "Transportmeny", en oversikt over ulike transportformer. Nå ønsker vi å komme i kontakt med husstander som kan tenke seg å få hjelp til å sette sammen sin personlige meny.

Se transportmenyen her

Primært så ser vi etter husstander på Landås som bruker privatbil som transportform i dag. For å bli med må dere sette bort bilen i forsøksperioden som er april til juni 2019. Dere kan velge om det er 1, 2 eller 3 måneder som dere vil prøve dette. Vi vil vise at dette er et alternativ for alle typer husstander, så enten dere er en småbarnsfamilie, pensjonister, eller du bor alene, så vil vi høre fra deg!

Det er også viktig å understreke at målet med forsøket er ikke å klare seg helt uten bil, men uten sin egen private bil. De dagene dere har behov for bil så kan dere bruke delebil. Da vil dere ha et fleksibelt bilhold, der størrelsen på bilen kan variere etter behovet den dagen.

Basert på deres transportbehov vil vi sette sammen en transportmiks bestående av flere transportmidler som for eksempel delebil, transportsykkel, elsykler, bysykkel og månedskort på kollektivtransport. Her blir det gode muligheter til å prøve noe du aldri har prøvd før, og vi i Transportgruppen vil dekke alle utgifter og organisere alt praktisk i perioden!

Vi ønsker at flest mulig skal bli kjent med erfaringene fra de husstandene som er involvert. Dere må derfor være villige til å dele deres erfaringer underveis, på denne nettsiden og i sosiale medier.

Om dette høres interessant ut så ta kontakt med oss for mer informasjon.


Send e-post til Transportgruppen