Prøv transportmenyen

Transportgruppa på Landås søker husstander som vil prøve transportmenyen vår

Bærekraftige Liv Landås har nettopp lansert "Transportmeny", en oversikt over ulike transportformer. Nå ønsker vi å komme i kontakt med husstander som kan tenke seg å få hjelp til å sette sammen sin personlige meny.

Se transportmenyen her

Primært så ser vi etter husstander på Landås som bruker privatbil som transportform i dag, og kan sette bort bilen i forsøksperioden som er april til juni 2019. Alle søknader vil bli behandlet, så ikke nøl med å søke uansett! Vi vil vise at dette er et alternativ for alle typer husstander, enten dere er en småbarnsfamilie, pensjonister, eller du bor alene så vil vi høre fra deg!

Vi vil kartlegge transportvanene deres, og på bakgrunn av dette sette sammen en transportmiks som passer deres behov. Her blir det gode muligheter til å prøve noe du aldri har prøvd før!
Den sammensatte pakken vil reflektere utgiftene som et normalt bilhold koster, og vi vil dekke alle utgifter og organisere alt praktisk i perioden.

Vi ønsker at flest mulig skal bli kjent med erfaringene fra de husstandene som er involvert. Dere må derfor vere villige til å delta i artikler og videoinnslag som vil bli delt på denne nettsiden og i sosiale medier.
Om dette høres interessant ut så send inn en søknad til oss, eller ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

Send e-post til Transportgruppen