Velkommen!

Bærekraftige liv er en bevegelse av nabolag der vi får store ting til å skje. Vi løfter hverandre ut av handlingslammelsen og inspirerer til et liv verdt å leve for deg, de andre og kloden.

Aktuelt

Bilde uten tekstbeskrivelse

Idèmyldring med stort engasjement

Det kryr av gode ideer på Nordnes! Mange møtte fram da Bærekraftige liv på Nordnes arrangerte sin første idèmyldring i Krutthuset ved Akvariet for en drøy uke siden. På programmet sto presentasjon av Bærekraftige liv på Nordnes, litt om Takhagen, presentasjon av Bærekraftige liv-organisasjonen generelt og selve idèmyldringen.

Publisert 29. October, 2019

Inspirasjon

Bilde uten tekstbeskrivelse

Transportmeny

Sett sammen din egen transportmiks fra transportmenyen vår

Bilde uten tekstbeskrivelse

Mening, handling og håp

For Bærekraftige liv kommer handling først. Positive handlinger utløser mot, håp, mening, glede og nye relasjoner. Vi tror gode, konkrete handlinger gir holdningsendringer.

Bilde uten tekstbeskrivelse

Historier om endring

Til klimatoppmøtet i Paris samlet Transition nettverket historier om forandring mot et mer bærekraftige samfunn.

Bilde uten tekstbeskrivelse

Dyrk dine egne grønnsaker!

Hvordan forvandle små frø og mørk jord til noe spiselig? Her er ekspertenes beste tips til deg som ønsker å komme i gang med kjøkkenhagen, eller har en potte i vinduskarmen du vil spire noe i.

Bilde uten tekstbeskrivelse

Brutto lokalprodukt

Der brutto nasjonalprodukt teller økonomien i det du gjorde i fjor, gir brutto lokalprodukt deg en idé om hvordan du omsetter gode verdier til handling for framtida!

Bilde uten tekstbeskrivelse

Tek i bruk gammal parsellhage

Det var omstridd då Bergen kommune la ned parsellhagane ytst i Sandviken for å bygge barnehage. No dyrkar både barnehageungar og naboar igjen i nokre av dei gamle parsellane.

Bilde uten tekstbeskrivelse

Presset til det ytterste

Mens noen jakter ville dyr og fugler om høsten, jakter andre frukt. For når man ikke har epler selv, men er glad i eplemost, hva gjør man da?

Bilde uten tekstbeskrivelse

Reparasjonskafé

Reparere det vi allerede har er en meningsfylt. Men faktum er at de fleste av oss har hauger av klær som trenger en ny knapp, ullsokker som skal stoppes osv. Hvordan få has på den?

Arrangementer

Bilde uten tekstbeskrivelse

Velkommen til idèdugnad

Velkommen til det første idemyldringsmøtet i Bærekraftige liv Nordnes. Vi håper så mange som mulig av beboere på Nordnes og andre interesserte har anledning til å komme denne kvelden på Krutthuset.

Publisert 26. September, 2019