Lystgården og økonomiske samarbeidspartnere

Tiden er nå kommet for å invitere inn til et spleiselag for å realisere Lysgården.

La oss bygge et kraftsenter for kultur og bærekraft

Da Ole Bull steg av hesten utenfor familien Griegs sommerhus på Landås en sommerdag i 1858, visste han lite om at han denne dagen skulle oppdage en komponist av verdensformat. 

Da den unge Edvard satte seg ved pianoet og de første tonene fylte rommet, var det klart for Ole Bull at her var det et talent verdt å satse på. Her var en musiker som hadde potensiale til å bli noe stort. Et menneske som skulle gi verdifulle bidrag til verden. 

Edvard Griegs barndomsparadis kan igjen bli et arnested for å utvikle mennesker og prosjekter som kan gi verdifulle bidrag til omverdenen. Det viktigste verden trenger nå, er mennesker som kan inspirere og dyrke kunnskap om bærekraft.

Vi planlegger at dette gamle lyststedet skal bli hele byens lystgård. Kultur i mange avskygninger skal fylle huset, med matkultur som en viktig bærebjelke. Klima, miljø og bærekraft er alvorlige tema, men vi har tro på at det er mulig å gripe fatt i dette på en positiv måte. 

Bærekraftige liv har døpt huset for «Lystgården» og her skal vi koble kultur, glede, mat, fellesskap, læring og fremtidshåp. Lystgården skal bli et kraftsenter for alt som kan bidra til et bærekraftig samfunn. Vi ser frem til den dagen Lystgården blir fylt av ideer og aktiviteter som kan gi en bærekraftig fremtid, og den dagen et ungt musikktalent igjen fyller rommene med musikk.

Det viktigste verden trenger nå er mennesker som kan inspirere, og dyrke kunnskap om bærekraft!

Vi søker samarbeidspartnere som vil være med og støtte prosjektet 

økonomisk og inviterer til et spleiselag for et ærverdig gammelt hus med et stort samfunnsoppdrag!

For å lese resten av verdi- og konseptbeskrivelsen trykk på lenken under.

Les mer om Lystgården her